Corneliu Coposu Fan Page

T.R. Ungureanu crede că Băsescu e mai mare decât Coposu - Cotidianul, 12 ianuarie 2011

Înapoi la 2011

Ungureanu, Basescu

Cartea neagră a băsismului - propunerea făcută de cotidianul.ro de alcătuire a unei antologii a celor mai scârboase şi neruşinate texte de susţinere a regimului Băsescu - se completează rapid. Ieri a fost de serviciu sinecuristul Mircea Mihăieş, vicepreşedinte al ICR, azi e rândul altui mujahedin băsist, Traian Radu Ungureanu, europarlamentar PDL.

T.R. Ungureanu a acordat luni un interviu portalului de ştiri ziare.com, în care fostul ziarist îl vede pe idolul său Traian Băsescu ca fiind mai valoros ca om politic decât a fost Corneliu Coposu. "Politicianul Băsescu e un fenomen. N-a ieşit niciodată învins din alegeri. Mai important, e Băsescu Preşedintele şi omul de stat. Traian Băsescu a întrerupt pe neaşteptate seria politicii fără orizont. Băsescu e, de departe, cel mai important personaj politic al ultimilor 20 de ani, într-o categorie care îi mai include doar pe Ion Iliescu şi Corneliu Coposu. Iliescu a reuşit doar în ordine negativă, blocând desprinderea României de vechea ei istorie, iar Coposu, din păcate, n-a apucat să facă opera de guvernare", a declarat TRU în interviul din ziare.com. Ce ar mai fi de spus despre un pupincurist de un fanatism atât de crâncen încât îl situează pe Băsescu - cel mai compromis om politic din România - deasupra lui Corneliu Coposu, un adevărat simbol al democraţiei şi al luptei pentru demnitate şi adevăr.

În numai doi ani de când s-a înrolat cu acte în regulă în unitatea pedelistă, Traian Radu Ungureanu a reuşit "performanţa" de a înălţa, aproape săptămânal, astfel de ode neruşinate întru slăvirea lui Băsescu, pe blogul său sau în cadrul diverselor şezători televizate.

Cristina Horvat, 12 ianuarie 2011, Cotidianul

Articol citit de 3818 ori.

Alte articole