Corneliu Coposu Fan Page

Aruncatul cu noroi, sport naţional

Înapoi la A fost Corneliu Coposu primul și singurul om politic care a promovat din 1990 integrarea României în structurile NATO și UE?

Citesc comentariile din aceasta sectiune si ajung la concluzia ca insusi Mantuitorul ar ajunge subiect de batjocura daca ar trai in tara noastra.

Ca n-a fost patriot, ca a iscat grave tulburari sociale, ca a fost un balon de sapun, ca n-a fost politician si multe, multe altele i se pun in carca celui care a fost Corneliu Coposu.

Poate aceste invinuiri sa fie luate drept reale de creierele acuzatorilor dar nu Corneliu Coposu a fost cel care a patronat asasinarea a peste 1.400 de romani in dec.1989-ian.1990, nu Corneliu Coposu a pus la cale marsavia de la Targu Mures, nu Corneliu Coposu a ordonat asmutirea unor categorii sociale asupra altora in iunie 1990, asmutire care a condus la asasinarea altor cateva zeci de romani, nu Corneliu Coposu l-a vanat pe Regele Mihai pe sosele tarii, nu Corneliu Coposu a stat la baza celor cinci mineriade, nu Corneliu Coposu a ticluit textul parsiv al Constitutiei Romaniei si legile facute sa-i apere pe hotii si criminalii bolsevici care au pus mana pe parghiile statului, nu Corneliu Coposu este cel care a stat la baza marasmului in care se scalda tarisoara asta de aproape 20 de ani.

Jagardelele bolsevice vopsite acum in fel de fel de culori politice, sanchi, democrati si liberali din tata-n fiu, progeniturile lor ingalate, copiii si nepotii cinici si agresivi de aroganti ai acestor jagardele, fauna imunda a politrucilor si securistilor, astia au dus poporul asta al nostru spre saracire si impilare.

Acestor jagardele nu le mai ajunge ca au ucis si furat, nu, acum arunca si cu noroi in memoria unui roman bagat la puscarie tot de ei si a carui vina a fost ca s-a opus lor.

Aruncatul cu noroi si manjirea memoriei unor romani care s-au opus sifilisului bolsevic este de mai mult timp sport national, ba chiar este incurajat.

Corneliu Coposu poate ca n-a fost un mare om politic, dar cu siguranta n-a fost asasinul propriilor concetateni si cu siguranta a fost un foarte bun roman.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Comentariu de alwis46, 2008-07-23, la articolul Fisa de temnita a lui Coposu (Ziua.ro)

Articol citit de 3065 ori.

Alte articole