Corneliu Coposu Fan Page

Radu Câmpeanu şi Corneliu Coposu au făcut din România o ţară liberă şi demnă

Înapoi la 2016

Senatorul PNL Marius Nicoară a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că Radu Câmpeanu a fost cel care a făcut să renască Partidul Naţional Liberal şi că, alături de Corneliu Coposu, a făcut din România o ţară liberă şi demnă.

“M-au podidit lacrimile. A fost omul care a renăscut Partidul Naţional în România pe vremea când eu -o spun cu modestie, dar şi cu mândrie- renăşteam Partidul Naţional Liberal la Cluj. A fost un far călăuzitor al partidului, a fost un om deosebit, care, la vremea aceea, prin nobleţea şi distincţia pe care a avut-o a reuşit să arate că PNL este cel care este, continuatorul Brătienilor”, a spus senatorul clujean.

El a adăugat că este un moment trist pentru istoria PNL. “E un moment trist în istoria noastră, este, din punctul meu de vedere, o lovitură extrem de grea pe care PNL o primeşte acum, un moment trist pe care, sigur, nu îndrăznesc să-l compar cu moartea marelui Coposu… Dar ce vreau să spun e că sunt oamenii care au făurit la vremea respectivă o Românie liberă şi demnă”, a mai menţionat Marius Nicoară.

sursa: http://ziarulfaclia.ro

Articol citit de 1440 ori.

Alte articole