Corneliu Coposu Fan Page

Cercetătorul Marin Pop işi lansează cărţile la Biblioteca Naţională

Înapoi la 100 de ani Corneliu Coposu

sursa: salajulpursisimplu.net, 19 septembrie 2014, Cezar Pădurariu

Marin Pop

Marin Pop, cercetător ştiinţific în cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă din Zalău, îşi va lansa ultimele volume la Biblioteca Naţională din Bucureşti, după ce a avut lansări în Sălaj, Bistriţa Năsăud, Bihor şi Maramureş. Evenimentul va avea loc vineri, 26 septembrie 2014, de la ora 18:00 la sediul Bibliotecii Naţionale din Bucureşti, în Spațiul Symposium, în organizarea Asociației Creștin – Democrate „România de mâine”. Este vorba despre lansarea cărților „Monografia Familiei Coposu, între istorie și memorie” (Editura Caiete Silvane, Zalău, 2014) și „Viața politică în România interbelică” (Ed. Mega, Ed. Porolissum).

Cu același prilej, va fi lansată și cartea „Jurnal din vremuri de război” de Corneliu Coposu (Editura Caiete Silvane, Zalău, ediția a II-a, 2014), cele trei lucrări amintite fiind apărute cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Tot vineri, în contextul Anului Coposu (100 de ani de la nașterea marelui om politic născut în Sălaj, la Bobota), în holul Bibliotecii Naționale a României va fi inaugurată Expoziția itinerantă Corneliu Coposu.

„Monografia familiei Coposu” va fi lansată și la Târgul Internațional de Carte „Transilvania” de la Cluj-Napoca, în 8 octombrie.

Articol citit de 2830 ori.

Alte articole