Corneliu Coposu Fan Page

Stimate Sustinatoare, stimati Sustinatori

Înapoi la 2015

Stimate Sustinatoare, stimati Sustinatori,

ai VALORII ,ai VALORII NATIONALE - CORNELIU COPOSU.

Va propunem ca in aceasta pagina „ corneliu-coposu.eu“ sa contribuim impreuna la cimentarea valorii europene care este Corneliu Coposu.O structura flexibila fara presedinti,fara directori executivi, fara ifose dar cu constiinta curata ca avem ce promova si am invatat ceva din opera acestui om deosebit.

Va propunem participarea (interactiva )la trei noi rubrici si anume :

-          Politica astazi in RO ( cu accent PNTCD si restul )Sunt admise si pareri .

-          Linia Maniu – Coposu.Desbatere teoretica asupra princiipilor politice actuale din RO

-          Istorie recenta (1990-1996 ) Fiecare poate participa cu „dovezi“ in sensul istoric al              evenimentului relatat ( deci nu pareri ci fapte cu acoperire documentara ) .

Rubricile vor fi monitorizate de redactie prin respectarea liniei civilizate a discutiei.Datele istorice vor fi date mai departe colectivului redactional al istoriei recente. Avind in vedere ca linia Maniu – Coposu presupune o cunoastere profunda a teoriilor crestin-democrate si alte aspecte de politologie, aceasta rubrica va fi incredintata unui grup de profesori din domeniul mentionat.

Deci ne propunem ca impreuna sa aducem valoarea – CORNELIU COPOSU – la nivelul de recunoastere de la care sa putem spera ca generatiile politice ce vin sa nu mai bijbiie ca in acesti ultimi 25 de ani.

La sfirsitul anului calendaristic colectivul redactional ( tematic ) va acorda premii de sustinere acelor persoane care se vor evidentia in acest efort de a promova valoarea.

Speram ca tineretul sa fie fruntea si va asteptam la webmaster@corneliu-coposu.eu

Va multumim

Articol citit de 2084 ori.

Alte articole