Corneliu Coposu Fan Page

Şi anul acesta Kent-ul s-a fumat singur la mormântul Seniorului

Înapoi la 2015

sursa: mariusghilezan.ro

La mormantul seniorului

Deobicei mergem de două ori pe an la mormântul Seniorului. Ne reculegem, ne ducem să prindem puteri (vorba domniei sale când se referea la deplasarea spre Timişoara), mai punem un Kent şi givănim politică. Anul acesta nu am mai aşteptat 20 mai. Mihai Ricci şi Aida Tănăsescu trebuie să plece mâine din ţară.

La mormantul seniorului

Grupul nostru n-a mai trecut anul acesta şi pe la mormintele eroului martir, cardinalul Hossu. Fireşte, la fel ca anul trecut, am aprins Kent-ul. La mormântul lui Corneliu Coposu, se invalidează silogismul: nu tragi din ţigară, ţigara se stinge,” cea a Seniorului se fummormantul lui radu vasileează singură.

Mormantul lui Radu Vasile

Un gropar ne-a povestit cum preotul a mutat o familie, pentru a-i face loc lui Radu Vasile cât mai aproape de Senior. Mare mucalit, putem spune că e cel mai aproape de fruntaşul ţărănist, chiar mai aproape decât Cardinalul Iuliu Hossu. Recent, un arhitect a fost prezent pentru a schiţa noul monument funerar al lui Radu. Sper să nu fie mai înalt decât al Seniorului.

Îmi amintesc cât am insistat la Radu să-mi spună din ce ordin de elită era. Papa Ioan Paul al ll-lea n-ar fi venit fără sprijinul unei confrerii, dar secretul a plecat cu el.

La plecare, Doru Braia i-a urat domnului Coposu sănătate şi i-a promis că revenim.

Articol citit de 2507 ori.

Alte articole