Corneliu Coposu Fan Page

Ciocoii de Cotroceni! - PNŢCD.eu, 14 ianuarie 2011

Înapoi la 2011

Problema naţională

"T.R. Ungureanu a acordat luni un interviu portalului de ştiri ziare.com, în care fostul ziarist îl vede pe idolul său Traian Băsescu ca fiind mai valoros ca om politic decât a fost Corneliu Coposu.

"Politicianul Băsescu e un fenomen. N-a ieşit niciodată învins din alegeri. Mai important, e Băsescu Preşedintele şi omul de stat. Traian Băsescu a întrerupt pe neaşteptate seria politicii fără orizont. Băsescu e, de departe, cel mai important personaj politic al ultimilor 20 de ani, într-o categorie care îi mai include doar pe Ion Iliescu şi Corneliu Coposu. Iliescu a reuşit doar în ordine negativă, blocând desprinderea României de vechea ei istorie, iar Coposu, din păcate, n-a apucat să facă opera de guvernare", a declarat TRU în interviul din ziare.com. Ce ar mai fi de spus despre un pupincurist de un fanatism atât de crâncen încât îl situează pe Băsescu - cel mai compromis om politic din România - deasupra lui Corneliu Coposu, un adevărat simbol al democraţiei şi al luptei pentru demnitate şi adevăr." (cotidianul.ro)

 


T.R.Ungureanu ?!

O fi Cretin ?! O fi Imbecil ?! O fi Oligofren ?! Sa fie doar un simplu Fripturist ?!

Este mai mult sau mai putin din toate acestea si inca din multe alte tare si naravuri care au devenit conditii, criterii de selectie pentru cooptarea in Armata Lacheilor Portocalii, dintre care Satanistii (vezi Familia Placinta dar nu numai) sint la mare pret si cautare !

Tupeul, lipsa oricarui Bun Simt Elementar, Obraznicia, Minciuna, Destrabalarea, Curvia, Hotia, Marturia Mincinoasa, Sperjurul si toate celelate Pacate si incalcari ale Legilor Lui Dumnezeu intruchipate in Seful acestei Camarile Portocalii T. Basescu, au fost preluate si adoptate ca model, mod de comportare si de existenta, de puzderia de avortoni, de zdrente, de rebuturi umane care roiesc precum mustele in jurul unui felinar urit mirositor !

T.R.Ungureanu este unul din cele mai penibile, jalnice si abjecte Ganganii care misuna in jurul lui T.Basescu, acest fost si actual fartat al Tortionarilor Seniorului Coposu si al celorlalti Martiri care au cazut si suferit in Numele Lui Dumnezeu impotriva Anticristului, impotriva Ateilor Bolsevici si impotriva Tradatorilor de Neam, Tzara dar si de Dumnezeu, pe care ii reprezinta atit de bine acest nemernic T.R.Ungureanu capabil sa pangareasca Memoria Sacra a Seniorului Coposu !!!

 


Catalin Avramescu ?!

Debilitatea acestui Tzucalar din casa Ciocoiului de Cotroceni care incearca sa ne demonstreze inutilitatea lui Mos Craciun, ca si al celorlalti "inteligentzi" care se-ntrec de-a bushilea care mai de care sa lanseze solutii Catastrofale pentru Tzara dar pe placul si folosul nevrednicului lor Stapan, ma face sa-mi pun urmatoarele intrebari:

La ce mai foloseste Democratia sau daca mai este ea buna sau utila, daca reprezentantii alesi sau numiti in functii de catre popor isi pot permite nu numai sa nesocoteasca interesele, binele, prosperitatea si viitorul poporului "suveran"(?!) ci chiar sa le afecteze in mod CATASTROFAL, fara ca Legile si Regulile acestei asa zise Democratii sa ne permita, sa ne lase vreo portita, vreo posibilitate, noua cetatenilor, de a face conform Constitutiei corectiile necesare ?!!

Cum putem iesi din aceasta stare a spectatorului, in care asistam si privim neputinciosi fara sa avem nici-o reactie eficienta, cum o mana de Derbedei Mafioti ne Confisca Patria si Natiunea cu scopul clar de acuma pentru toata lumea, de a le distruge, de a le desfiinta sau de a le da pe mana unor neprieteni ai poporului nostru ?!

Acest Regim Nenorocit al Tartorului Base' protejat de Serviciiile cumparate, de Camarila, de acesti "Sfatuitori", nu are egal decit poate in cel a lui Caragea Voda, Fanariotul protejat de Arnautii cu care mai apoi a si fugit din Tzara impreuna cu Averile si Aurul furat romanilor !

Hotii, tilharii, taxe, impozite, ciume portocalii, povesti reale cu vrajitoare, cretinizarea, indobitocirea multimilor cu manipulari grosolane inclusiv cu sprijinul Nefericitului Daniel care foloseste Credinta in Dumnezeu a romanilor pentru a sprijini acest Regim Satanic controlat si condus de Anticrist si de Legile lui !

Toate acestea si altele ca ele ne aduc si ne fac sa ne simtim in plin Ev Mediu Intunecat de Misticism, Incultura, in care ne aflam la Discretia si Arbitrariul a tot felul de Demoni Nenorociti care ar merita din plin sa fie pusi pe Ruguri si Arsi pentru cite Sacrilegii au savirsit si le savirsesc in continuare !

Aceasta pedeapsa ar completa si ar reprezenta corect tabloul vremurilor pe care le traim datorita acestui Regim Controlat de T.Basescu si condus impreuna cu aceste Unele Satanice spre scirba Crestinilor adevarati si a Lui Dumnezeu !!!

Va dati seama cine sint acesti Neoameni care doresc sa puna sub controlul lor Crestin-Democratia din Romania ?!

Va dati seama ca "Fundatia Crestina"(?!) condusa de Bakonski&Co., Iuda de la Externe, Specialistul in Fraude Electorale, este o diversiune pusa la cale de T.Basescu si Uneltele lui Satanice ?!

Va dati seama ce Demoni ne dau tircoale si cine vrea sa ocupe si sa distruga definitiv PNTCD ?!

Nicolaie Silviu, 14 ianuarie 2011, PNŢCD.eu

Articol citit de 3075 ori.

Alte articole