Corneliu Coposu Fan Page

Roxana Iordache: Coposu se răsucește-n mormânt. I-ar da de pământ - Bârlogul Pnţcd, 17 septembrie 2011

Înapoi la 2011

Am mai văzut filmu-ăsta cu Vasile Lupu contra lui Victor Ciorbea acum 10 ani. Mare caracter! Aşa a fost mereu. Cât despre Pavelescu, un limbric foarte mic cu tupeu foarte mare, de psihopat mediatizat cu generozitate prostească sau doar profesională de televiziunile mogulilor. Din pseudo-preşedinte care i-a cedat funcţia pe care n-o avea, o să-l facă preş Lupu şi aşa-i trebuie. Deja a început. Dacă l-a terminat el pe Andrei Marga în calitate de preşedinte al PNŢCD, vă daţi seama că Pavelescu e firimitură pe o măsea. Poate acum, după 11 ani, mă înţelege domnul profesor Marga, că n-ar fi trebuit să aibă încredere în Lupu.

Oricum, Pavelescu e prostul tuturor. A fost prostul lui Miluţ, pe urmă, prostul lui Ciorbea, acum e prostul lui Lupu. Nici o legătură cu partidul istoric. Toate legăturile cu partidul isteric aflat încă la putere şi care vrea să-şi anexeze PNŢCD, împreună cu toate firimiturile posibile şi inventate prin vizata renunţare la pragul electoral, doar-doar or reuşi să împedice venirea USL la guvernare.

Cine crede că frauda de azi a fost congres PNŢCD ori e prost, ori e ignorant nevinovat (dacă nu se pronunţă în necunoştinţă de cauză) din lipsă de informaţie, ori e lucrător în serviciul promovării imposturii.

Nu mai am nici o legătură cu acest partid, de mai mulţi ani, cu excepţia, evident, a afecţiunii şi veneraţiei faţă de valorile României istorice. Şi a nestinsei iubiri pentru Corneliu Coposu. Care se răsuceşte în mormânt. Ar da cu impostorii de pământ. Dar şi cu epigonii. El e de vină, Coposu e de vină. Că n-a fost nemuritor, dar a administrat PNŢCD ca şi cum ar fi fost. Pentru că n-a avut vreme să-şi pregătească succesiunea.

Cunosc PNŢCD pe dinafară. Şi pe dinăuntru. N-am să fac acum nici istoria recentă, nici tomografia partidului cu numele (istoric). Altădată. E prea trist şi n-are sens. Importantă e în acest moment doar limpezirea apelor, ca să înţeleagă cei care nu cunosc ceea ce e de înţeles.

PNŢCD este acolo unde sunt seniorii partidului, chiar dacă impostorul Pavelescu ţine sub lacăt ca un infractor sediul central, din care frauda Miluţ a vrut, fără succes, să facă o afacere imobiliară (ca şi cu toate celelalte sediile şi intravilanele din Bucureşti şi din ţară).

TMB a validat preşedinţia lui Victor Ciorbea, repet, acolo e PNŢCD, cu surorile Coposu, preşedintele de onoare Ion Diaconescu şi foştii deţinuţi politici, cei care încă avem privilegiul să fie printre noi, membri ai PNŢ interzis de partidul comunist patronat de Moscova şi aruncaţi în închisoare. NIMENI, sbsolut nimeni nu are legitimitate ca ei cu privire la PNŢCD. Şi Dumnezeu să-i ţină, că fără ei succesiunea n-ar fi decât o continuă bătălie autistă pentru supremaţie între succesori (mai mult sau mai puţin) legitimi, dar fratricizi şi impostori care profită de starea de fapt fratricidă din PNŢCD.

Participanţii la falsul congres de azi sunt angajaţi ai lui Miluţ. Nici o legătură cu PNŢCD, doar o adunătură de strânsură.

Din cei aduşi de Miluţ, o parte l-au dat jos pe Pavelescu, care îl dăduse la o parte pe Miluţ. Gruparea e condusă de un domn onorabil, Moiescu. Locul dumnealui, dacă chiar vrea să facă politică în România (e cetăţean american), este, împreună cu acei oameni cinstiţi care şi-au dat seama de impostura Miluţ-Pavelescu, în PNŢCD, partid condus de Victor Ciorbea. Sigur că şi domnul Ciorbea are păcatele lui şi s-a machiavelizat (vă spun altădată). Dar e parfum de flori faţă de majoritatea clasei politice de azi. Locul lui e lângă Crin în ACD, deci, în USL. Să nu uităm, de altfel, că Băsescu e demolatorul Guvernului Ciorbea. De ce? Din cauza vulnerabilităţii fratricide a PNŢCD.

Pavelescu şi Lupu i-au întins covorul roşu lui Băsescu. Boc e invitat să anexeze PNŢCD confiscat de impostori. Numai că, din fericire, justiţia e de altă părere. PNŢCD este partidul condus de Victor Ciorbea (cu toate păcatele lui).

Atât deocamdată.

P.S. Pentru cine a uitat sau n-a aflat, Pavelescu a fost acasă la doamnele Coposu şi le-a acuzat că întinează memoria Seniorului.

Preluat de la Roxana Iordache

17 septembrie 2011, Bârlogul Pnţcd

Articol citit de 3285 ori.

Alte articole